Lezing Stef Mintiens "De Herbatheek"

20/06/2017 - 19:30
Stef Mintiens komt een lezing geven over zijn boek "De Herbatheek" in de cafetaria van De Zilvermolen waar ook het depot van voedselteam Zwijnaarde een plaatsje kreeg. Als fervent aanhanger van lokale voeding en rechtstreekse aankoop bij producenten is hij de ideale spreker voor een 1ste activiteit voor het nieuwe voedselteam Zwijnaarde! 
 
Inschrijven via zwijnaarde@voedselteams.be om uw aanwezigheid te bevestigen.

De verantwoordelijkheid voor onze gezondheid wordt vaak doorgeschoven naar anderen. En dat terwijl we de sleutel voor een gezonde geest in een gezond lichaam vooral zèlf in handen hebben. 'Herbatheek' borduurt voort op waardevolle, vaak eeuwenoude tradities uit de natuurgeneeskunde en maakt ze fris, snel en eenvoudig toepasbaar voor de moderne tijd waarin we nu leven. De verrassende inzichten geven je een nieuwe, verfrissende kijk op voeding, genezing en gezondheid. 

Auteur Stef Mintiens volgde na zijn studie tandheelkunde diverse opleidingen in Duitsland, bakermat van de natuurgeneeskunde. De kennis omtrent acupunctuur, homeopathie, EAV en Kneipp Hydrotherapie die hij daar vergaarde, gebruikt hij dagelijks in zijn praktijk in Gent.

Zin om ons te helpen? Help ons in onze missie

Heb je zin om je steentje bij te dragen aan onze organisatie? Aarzel niet en word vrijwilliger, elk helpend hand is welkom

Word lidWord vrijwilliger

Blijf op de hoogteSchrijf je in op onze nieuwsbrief

Menu

Menu

Website made by MINSKY