Startavond Voedselteam Liedekerke!

15/12/2017 - 20:00
Op vrijdag 15 december om 20u organiseert Voedselteam Liedekerke een infoavond voor alle ge├»nteresseerden. Dit moment gaat door in de cafetaria van GC De Warande, 1ste verdiep. Voedselteams vzw zal je dan over zijn werking en filosofie informeren. Daarnaast zal je enkele producenten ontmoeten die wekelijks voor jouw etenswaren gaan zorgen. Bovendien krijgt je de kans om achteraf voor de eerste keer van deze kwalitatieve en duurzame producten te proeven, de producenten brengen namelijk enkele hapjes mee. Je zal dus op zeer concrete wijze zien wat de "korte keten" echt betekent!

Inschrijving op onze infoavond is niet verplicht maar het is altijd fijn als we weten wie er zal zijn. Je kan eventueel een seintje geven via liedekerke@voedselteams.be en anders ben je sowieso welkom! Ken je iemand die ge├»nteresseerd zou kunnen zijn in dit initiatief? Stuur dit bericht alvast door en breng hem of haar mee op 15 december. 
 
Last but not least, het feit dat ons voedselteam in een recordtijd klaargestoomd werd voor jou is niet toevallig. Dat is te danken aan de inspanning van betrokken vrijwilligers en aan de zeer waardevolle steun van de Gemeente Liedekerke. Ze hebben zich vanaf het begin achter dit initiatief gezet, voor een geschikte locatie gezorgd en op alle mogelijke manieren onze werking een duwtje in de rug gegeven. Meer details zal je op onze infoavond vernemen en in  het volgende nummer van het gemeentelijke blad #1770.

Zin om ons te helpen? Help ons in onze missie

Heb je zin om je steentje bij te dragen aan onze organisatie? Aarzel niet en word vrijwilliger, elk helpend hand is welkom

Word lidWord vrijwilliger

Blijf op de hoogteSchrijf je in op onze nieuwsbrief

Menu

Menu

Website made by MINSKY