1ste Quiz-ine van Voedselteam Donkgemeenten

16/04/2018
Op zaterdag 21 april organiseert het Voedselteam Donkgemeenten de eerste Quiz-ine, een letterlijk smaakvolle quiz voor liefhebbers van lekker eten en drinken.

Kaasmaker David De Coster stelde de quiz samen en zal hem ook presenteren. “Verwacht je maar aan een amusante quiz met foto- en kennisvragen en uiteraard ook met de nodige smaaktesten”, aldus de maker van Berloumi. "Ook de prijzen zullen smaakvol zijn, want die werden voor een groot deel geschonken door de beste eethuisjes uit de gemeente."

“Het Voedselteam is een vzw dat het bewustzijn over duurzaam en lokaal geproduceerd voedsel wil aanscherpen”, vertelt Pieter Vermeiren, de lokale coördinator. “Bij onze lokale afdeling, Voedselteam Donkgemeenten, kunnen mensen één maal per week vlees, kaas, brood, groenten, etc bestellen dat afkomstig is van lokale, kleine en duurzame boeren en producenten.”

Een ploeg bestaat uit maximaal 4 personen, inschrijven kost 20 euro en kan nog tot 14 april via donkgemeenten@voedselteams.be of via de kernleden. De quiz gaat door in de Vrije basisschool Sint-Jozef in de Schoolstraat in Overmere.Bron: Nieuwsblad.be

Zin om ons te helpen? Help ons in onze missie

Heb je zin om je steentje bij te dragen aan onze organisatie? Aarzel niet en word vrijwilliger, elk helpend hand is welkom

Word lidWord vrijwilliger

Blijf op de hoogteSchrijf je in op onze nieuwsbrief

Menu

Menu

Website made by MINSKY