5 december: Internationale Dag Vrijwilligerswerk

5/12/2017
Beste Voedselteamvrijwilligers
 

Naar jaarlijkse gewoonte is  5 december de Internationale Dag van de Vrijwilligers, een dag in het leven geroepen door de Verenigde Naties (in 1985) om de bewustwording rond de vrijwillige inzet van actieve burgers te verhogen. Naar schatting zijn er in Vlaanderen 750.000 mensen die belangeloos nuttig werk verrichten in organisatorisch verband. Hieraan mag inderdaad niet geruisloos worden voorbijgegaan.

Ook Voedselteams doet uitgebreid beroep op vrijwilligers, het exacte aantal is moeilijk in kaart te brengen, maar een schatting  brengt ons al snel bij een getal van 550 vrijwilligers. Lokale kernleden, PGS-leden, mensen van de webwinkel, administratieve krachten, leden van het bestuur…allemaal vervullen ze -jullie!- een essentiële rol  in de organisatie. Jullie geven iedere week mee inhoud aan het korte-keten-gebeuren. Dankzij jullie inzet bewijzen we elke dag dat het anders kan.

Via deze brief willen wij -de vaste medewerkers van Voedselteams- daarvoor onze waardering uitspreken. We appreciëren enorm de inspanningen die jullie voor de organisatie leveren én zijn ons terdege bewust van het belang ervan.


Dikke Merci
 

Vanwege
Danny, Hilde, Dorinne, Bart, Jan, Ilse, Anja en Simon

 

Zin om ons te helpen? Help ons in onze missie

Heb je zin om je steentje bij te dragen aan onze organisatie? Aarzel niet en word vrijwilliger, elk helpend hand is welkom

Word lidWord vrijwilliger

Blijf op de hoogteSchrijf je in op onze nieuwsbrief

Menu

Menu

Website made by MINSKY