De Appelfabriek staat niet stil ...

12/04/2017
Het PGS bezoek is al een tijdje geleden. We staan niet stil.

Het fruitpersbedrijf van Marco en Céline is veel verbeterd. Nu is er een automatische afvullijn gekomen waardoor Céline en Marco veel sneller zullen kunnen werken.

Het assortiment sappen werd nog uitgebreid met lokaal fruit zoals o.a. appel-kriek (mijn lievelingssap) en appel-rode-biet, lekker en gezond.

Michel heeft in functie van onze hoevewinkel en de voedselteams late soorten (braeburn, mairac, goldrush) aangeplant zodat we ook nu nog een ruimer aanbod hebben dan alleen jonagold.   

Bovendien hebben we geïnvesteerd in speciale paloxen voor de bewaring van het fruit en deze maand nog komen er zonnepanelen voor de frigo’s.

Ondertussen is Katrien met haar Kruidgaard begonnen en kunnen wij haar kruiden verkopen. Haar groentebouillon, verschillende keukenkruiden, theesoorten en gedroogde appeltjes hebben veel succes. Nog een bio-bedrijf dat met veel enthousiasme en moed werd opgestart. Ik hoop dat ook de voedselteams ervan zullen genieten.

Zin om ons te helpen? Help ons in onze missie

Heb je zin om je steentje bij te dragen aan onze organisatie? Aarzel niet en word vrijwilliger, elk helpend hand is welkom

Word lidWord vrijwilliger

Blijf op de hoogteSchrijf je in op onze nieuwsbrief

Menu

Menu

Website made by MINSKY