Lauwwarme aardappelsalade met radijs

8/04/2020
’t Ambrozijn gaf een heerlijke recepttip mee in hun pakketbrief, en Voedselteamer Len ging hiermee aan de slag.

Geprobeerd? Laat ons dan weten wat jij ervan vond door onze tag, #FiereVoedselteamer te vermelden in jou bericht.
  1. Schil de aardappelen en snijd ze in plakjes.
  2. Kook de plakjes in weinig water met zout in ongeveer 8 minuten beetgaar. maak intussen de radijsjes schoon en snijd ze in plakjes.
  3. Roer in een schaal de azijn, de olie , de mosterd, de suiker, zout en peper tot een sausje.
  4. Giet het sausje over de warme aardappelen en de radijs.
  5. Breng op smaak met zout en peper. Werk af met wat fijngesnipperde bieslook.
  6. Dien onmiddellijk op.
INGREDIËNTEN
  • 2 grote aardappelen
  • zout & peper
  • 1 bosje radijs
  • · 2 ½ el kruidenazijn
  • 3 el olie
  • 2 el grove mosterd
  • (1 tl suiker)
  • 2 el fijngeknipte bieslook

Zin om ons te helpen? Help ons in onze missie

Heb je zin om je steentje bij te dragen aan onze organisatie? Aarzel niet en word vrijwilliger, elk helpend hand is welkom

Word lidWord vrijwilliger

Blijf op de hoogteSchrijf je in op onze nieuwsbrief

Menu

Menu

Website made by MINSKY