’t Ambrozijn gaf een heerlijke recepttip mee in hun pakketbrief, en Voedselteamer Len ging hiermee aan de slag.
Geprobeerd? Laat ons dan weten wat jij ervan vond door onze tag, #FiereVoedselteamer te vermelden in jou bericht.
Geprobeerd? Laat ons dan weten wat jij ervan vond door onze tag, #FiereVoedselteamer te vermelden in jou bericht.
- Schil de aardappelen en snijd ze in plakjes.
- Kook de plakjes in weinig water met zout in ongeveer 8 minuten beetgaar. maak intussen de radijsjes schoon en snijd ze in plakjes.
- Roer in een schaal de azijn, de olie , de mosterd, de suiker, zout en peper tot een sausje.
- Giet het sausje over de warme aardappelen en de radijs.
- Breng op smaak met zout en peper. Werk af met wat fijngesnipperde bieslook.
- Dien onmiddellijk op.
INGREDIËNTEN
- 2 grote aardappelen
- zout & peper
- 1 bosje radijs
- · 2 ½ el kruidenazijn
- 3 el olie
- 2 el grove mosterd
- (1 tl suiker)
- 2 el fijngeknipte bieslook