Praktische informatie AV zondag 24 maart

14/03/2019
Voedselteams is één van de weinige bewegingen in Vlaanderen die zowel producenten als consumenten betrekt in haar beleid. Sterker nog, beide polen geven Voedselteams een stabiele en brede basis. Daarom willen we ook jouw stem horen.



Algemeen vergadering op zondag 24 maarkt

Op zondag 24 maart 2019 organiseren we onze jaarlijkse algemene vergadering. De vergadering zelf start om 10u00 stipt en eindigt om 13u00 met een gezamenlijke broodjeslunch.

Voor wie graag nog een woordje uitleg krijgt over het nieuwe webplatform en de volgende stappen in de migratie van producenten en teams, voorzien we voorafgaand aan de AV om 9u30 een presentatie van de webwinkel en de mogelijkheid om daarover vragen te stellen.



Plaats van afspraak 

Plaats van afspraak is Mundo-B, Edinburgstraat 26, 1050 Brussel. Mundo-B bevindt zich op wandelafstand van het Centraal Station van Brussel. Klik hier om je reis te plannen via Google Maps.



Wat staat op de agenda

  1. Jaaroverzicht ‘dit was 2018’.
  2. We bekijken onze financiën: het resultaat van 2018 en de begroting voor 2019.
  3. Statutaire verplichtingen: benoemingen en kwijting van de Raad van Beheer
  4. Na een succesvolle bevraging van onze leden, producenten en bevriende organisaties, zetten we een volgende stap in de opmaak van ons Teeltplan2020-2025: wat is onze gemeenschappelijke grond? We nodigen je graag uit om mee na te denken over onze missie en visie. Zo geef je mee vorm aan de humus van onze werking.
  5. En tot slot ronden we de voormiddag af om 13u00 met een broodjeslunch.

Voor verdere vragen over de algemene vergadering kan u ons bereiken via info@voedselteams.be of via 016/58.29.10.

Zin om ons te helpen? Help ons in onze missie

Heb je zin om je steentje bij te dragen aan onze organisatie? Aarzel niet en word vrijwilliger, elk helpend hand is welkom

Word lidWord vrijwilliger

Blijf op de hoogteSchrijf je in op onze nieuwsbrief

Menu

Menu

Website made by MINSKY