Algemene Vergadering (AV) Voedselteams 12 maart

10/02/2017
Op zondag 12 maart vindt de Algemene Vergadering plaats van Voedselteams vzw in het Ecohuis te Antwerpen.

Het landschap waarin onze werking zich afspeelt verandert voortdurend, er komen heel wat spelers bij zoals Buren en Boeren, Efarmz, Smartmat, Hello Fresh. Hoe positioneert Voedselteams zich tegenover al deze initiatieven? Waar liggen de uitdagingen? Daarover gaan we graag met jullie in debat.

Daarnaast komen de verplichte onderwerpen als het voortgangsrapport en de cijfers aan bod en geven we een stand van zaken van enkele belangrijke thema’s voor de organisatie zoals het Participatief Garantiesysteem en de webwinkel.
 
We ronden de voormiddag af met een broodjesmaaltijd. Een volle en hopelijk boeiende agenda, we hopen op een grote opkomst want jullie inbreng is voor de organisatie van groot belang.
 
Praktisch: elk team en elke producent heeft een stem op de Algemene Vergadering. Je mag gerust met meer personen aanwezig zijn maar er is dus 1 iemand die officieel kandidaat lid is en een stem heeft. Gelieve jullie op voorhand in te schrijven, ten laatste tegen vrijdag 24 februari. Inschrijven kan via de teamverantwoordelijke van ieder team die daarvoor een uitnodiging ontving. Naast de teams, kunnen ook Voedselteam producenten deelnemen aan de AV, deze hebben daarvoor eveneens een uitnodiging in de (mail)bus ontvangen.

 

Zin om ons te helpen? Help ons in onze missie

Heb je zin om je steentje bij te dragen aan onze organisatie? Aarzel niet en word vrijwilliger, elk helpend hand is welkom

Word lidWord vrijwilliger

Blijf op de hoogteSchrijf je in op onze nieuwsbrief

Menu

Menu

Website made by MINSKY