Een diepe buiging voor al onze vrijwilligers!

8/03/2017
Via deze weg wenst Voedselteams vzw al haar vrijwilligers te bedanken voor hun tomeloze inzet. Iedere week kunnen wij een beroep doen op honderden vrijwilligers overal te landen die ons verhaal mee dragen. Van de groeps- en financiële verantwoordelijken over de mensen die het depot bemannen, allen zijn ze essentieel in onze 'korte keten'-droom. Zij vormen de ruggengraat van de organisatie, zij zijn mede-pioniers die de brug vormen tussen de boeren en onze vele leden, zij steken hun nek uit voor de toekomst van morgen, want de wereld die moet nog een eeuwigheid mee. Het zijn onze vrijwilligers die iedere dag inhoud geven aan Louis Neefs' tekstflard. Toegegeven een tekstflard uit de oude doos (1970), maar daarom niet minder waar.

Om die reden zijn wij -Voedselteams vzw- een diepe én welgemeende buiging verschuldigd aan al deze mensen die zich belangenloos inzetten voor onze organisatie!


Dikke Merci
Voedselteams vzw


Louis en Günther Neefs, Toots Thielemans - Laat ons een bloem

Zin om ons te helpen? Help ons in onze missie

Heb je zin om je steentje bij te dragen aan onze organisatie? Aarzel niet en word vrijwilliger, elk helpend hand is welkom

Word lidWord vrijwilliger

Blijf op de hoogteSchrijf je in op onze nieuwsbrief

Menu

Menu

Website made by MINSKY