Voedselteams vzw

Een nieuwe coördinator voor Voedselteams

26/05/2017
Zij die op de algmene vergadering van 12 maart 2017 aanwezig waren, zullen het al gemerkt hebben: Voedselteams vzw heeft een nieuwe coördinator. Danny Van Reusel is zijn naam. Hij is afkomstig uit Turnhout en verruilde enkele jaren geleden Muizen voor het idyllische dorpje Bevel waar hij nu woonachtig is.

Danny nam halverwege maart de taak over van Hilde Delbecque. Na 15 jaar aan het roer van de vzw verlegt Hilde haar focus naar datgene wat haar het meest na aan het hart ligt: de producentenwerking. De uitbouw van een nieuwe webwinkel en de verdere ontwikkeling van het PGS-project zullen de keypoints worden van haar takenpakket. Daarnaast helpt ze Danny inwerken in zijn functie als coördinator.
 
Onze nieuwe coördinator is gepokt en gemazeld in het verenigingsleven. Na eerder actief te zijn geweest als provinciaal verantwoordelijke voor de jeugdbeweging KSJ (KSA-VKSJ) Antwerpen en als nationaal secretaris van de jongerenbeweging KAJ*, werkte Danny de voorbij 21 jaar voor de volwassenenvereniging KWB, waar hij verantwoordelijk was voor de domeinen sociaal cultureel werk, kadervorming en opleiding. Hij brengt een schat aan ervaring in de socioculturele sector met zich mee, wat Voedselteams zeker ten goede zal komen.

Danny is nu reeds twee maanden aan de slag, van die periode maakte hij gebruik om zich in te werken in de organisatie en zijn kennismakingslijstje af te lopen. Wil je nader kennismaken met Danny of heb je een speciale activiteit voor de boeg? Nodig hem gerust uit. Je kan hem bereiken via het telefoonnummer 0479/61.00.02 of via mail danny@vzw.voedselteams.be.


Vriendelijke Groet
Voedselteams vzw.

*Voor de chiro- en scoutsadepten onder ons, geen nood, Danny komt 'in peace'.

Zin om ons te helpen? Help ons in onze missie

Heb je zin om je steentje bij te dragen aan onze organisatie? Aarzel niet en word vrijwilliger, elk helpend hand is welkom

Word lidWord vrijwilliger

Blijf op de hoogteSchrijf je in op onze nieuwsbrief

Menu

Menu

Website made by MINSKY