Teams

Eerste levering Voedselteams@home is een feit

23/05/2017
De eerste levering van Voedselteams@home is een feit. Lokale, verpakkingsarme producten tegen een eerlijke prijs bereiken voortaan een deel van de Gentse leden per fiets. Daarvoor werkt Voedselteams samen met fietskoerier Cargo Velo.

Voedselteams@home is een pilootproject dat loopt van 19 mei tot 7 juli 2017 in Gent en richt zich momenteel op twee regio's: Dampoort/ Sint-Amandsberg en Merelbeke. De organisatie tracht een alternatief te ontwikkelen voor de klassieke depotwerking. Fietskoeriers gaan tijdens de duur van het project op pad en beleveren de leden aan huis. Op die manier wil Voedselteams een ruimer publiek benaderen alsook een antwoord bieden op de lange wachtlijsten en de moeilijke zoektocht naar depots in de Gentse regio. Het project wordt mede mogelijk gemaakt door de steun van de stad Gent.

Tijdens de zomervakantie volgt een evaluatie en bijsturing. De doelstelling is om vanaf september Voedselteams@home uit te rollen over de hele stad en nabije omstreken. 

Zij die interesse hebben om in het project te stappen en hun bestellingen aan huis geleverd te krijgen, contacteren regioverantwoordelijke Ilse Vromman, ilse@voedselteams.be. Bestellen kan via de webwinkel van zaterdag tot donderdagavond, de bestelde voeding wordt op vrijdag geleverd tussen 18u00 en 21u00.

Let wel: Voedselteams@home is een apart project dat los staat van de teamwerking. Leden die bestellen in het reguliere systeem kunnen de optie 'leveren aan huis' niet aanklikken.
Bron: eigen redactie

 

Zin om ons te helpen? Help ons in onze missie

Heb je zin om je steentje bij te dragen aan onze organisatie? Aarzel niet en word vrijwilliger, elk helpend hand is welkom

Word lidWord vrijwilliger

Blijf op de hoogteSchrijf je in op onze nieuwsbrief

Menu

Menu

Website made by MINSKY