Producenten

Promoprijzen: Seitan

1/01/2017
Seitan-producent De Goede Zaak voorziet haar nieuwe producten van een aantrekkelijk 12%-kortings-jasje. Laat je verrassen door crispy nuggets en een duivelse curry die jong en oud moeiteloos naar de eerste zonnestralen doen verlangen. 

Seitannuggets (vegan)
Kip- en kindvriendelijke malse seitannuggets in een heerlijk krokant korstje! Misschien wel je nieuwe ultieme guilty pleasure? Je bestelt ze per 10 stuks en samen wegen ze zo’n 200 gram. Bereiden is snel en eenvoudig: 3 minuten frituren op 170°C of 7 minuten in de voorverwarmde oven op 180°C of naar wens in de pan.
 
Promotieprijs
€8,25 per 10 stuks
 
Seitan lentecurry
Een mild pikante seitan lentecurry neemt de taak over van de winterse seitan met pruimen. Leve de lente, leve de zon! Verwacht je aan een geurige stoofpot met als hoofdingrediënten seitan, tomaten, kikkererwten en groene peulvruchten. We kijken er nu al naar uit om onze en straks jouw keuken met de currygroenten en -geuren te kunnen vullen!
 
Promotieprijs
€8,8 per 500 gram (één grote eter)
€16,7 per 1 kg (twee grote eters)


Eet Smakelijk !

Zin om ons te helpen? Help ons in onze missie

Heb je zin om je steentje bij te dragen aan onze organisatie? Aarzel niet en word vrijwilliger, elk helpend hand is welkom

Word lidWord vrijwilliger

Blijf op de hoogteSchrijf je in op onze nieuwsbrief

Menu

Menu

Website made by MINSKY