Teams

Twee nieuwe voedselteams in Oost-Vlaanderen

7/03/2017
Regio Oost-Vlaanderen is on fire. Met de start van twee nieuwe teams: VT-Oosterzele en VT-Donkgemeenten, en drie nieuwe teams in de pijplijn: VT-Lokeren, VT-Wetteren en VT-Zwijnaarde, heeft de regio 2017 krachtig ingezet.

In januari werd met VT-Oosterzele het zevende team uit de Vlaamse Ardennen boven het doopvont gehouden. Het team heeft haar depot in een ongebruikt klaslokaal op de terreinen van de lokale basisschool IZOO. Met een ledenaantal van dertig leden en een reeds openstaande wachtlijst, mogen we stellen dat het enthousiasme groot is. Hoera en een dikke proficiat aan de zeven kernleden: Ine, Maaike, Barbara, Magalie, Joke, Bart en Inge.

Zevende in de geboorterij is ook VT-Donkgemeenten dat in februari haar werking op gang trok in de regio Scheldeland. Gestationeerd in de garage van Babykangoeroe, een speciaalzaak in babyartikelen, vond op vrijdag 27 februari de eerste depotavond plaats. Vol goede moed ontdekten de 24 leden van het team de inhoud van hun eerste pakketten. Wij wensen VT-Donkgemeenten en haar kernleden (Pieter, Lien, Christine, Jan en Ellen) alvast een behouden vaart.

De gloednieuwshow is nog niet ten einde, want met trots kunnen we stellen dat het Scheldeland in maart met VT-Wetteren haar achtste team uit de regio op de kaart zet. Maar ook elder in Oost-Vlaanderen staan er teams in de stijgers. Zo zal VT-Zwijnaarde binnenkort uit de startblokken schieten en is er sterke interesse in Lokeren om een team op de been te brengen. Hou onze agenda en website alvast in de gaten en stay tuned!

Zin om ons te helpen? Help ons in onze missie

Heb je zin om je steentje bij te dragen aan onze organisatie? Aarzel niet en word vrijwilliger, elk helpend hand is welkom

Word lidWord vrijwilliger

Blijf op de hoogteSchrijf je in op onze nieuwsbrief

Menu

Menu

Website made by MINSKY