Vacature: Voedselteams zoekt commercieel medewerker (m/v) promotie korte keten

15/05/2018
Voedselteams is een vzw die de korte keten in Vlaanderen behartigt en in de praktijk brengt, vanuit een netwerk van lokale teams, boeren, producenten, vrijwilligers en medewerkers.

We zijn een beweging van actieve producenten en gebruikers die met elkaar samenwerken en die ijvert voor de bevordering van een kleinschalige, duurzame land- en tuinbouw en voor het uitbouwen van lokale economieën. Onze organisatie staat voor de belangen van gebruikers én producenten:  duurzame voeding en duurzame, levensvatbare bedrijven. We willen een voortrekkersrol vervullen op het vlak van de korte keten en alternatieve bedrijfsvoering en deze toegankelijk en aantrekkelijk maken voor een breed publiek. Onze vzw staat voor een eerlijke landbouwpolitiek en wil deze visie uitdragen naar de overheid en het maatschappelijk middenveld.
 
Je opdracht
 • Je werkt commerciële acties en promotionele initiatieven uit om voor onze producenten een sterk groeiende afzet te realiseren die duurzaam is voor hun bedrijfsvoering. Je ondersteunt de regiowerkers, de voedselteams en de producenten bij de introductie en realisatie.
 • Je ontwikkelt en onderhoudt  nieuwe initiatieven en aangepaste actiemodellen voor Voedselteams. Je legt je ook toe op een aangepaste werking met nieuwe doelgroepen, zoals horeca, grootkeukens, scholen.
 • Je maakt deel uit van het professioneel team medewerkers en ondersteunt ook de algemene werking van Voedselteams vzw.  
 
Je profiel en je vaardigheden
 • Je hebt een grote betrokkenheid bij de kerndoelstellingen van Voedselteams en een gezonde belangstelling voor de korte keten in zijn ecologische en ook economische aspecten.
 • Je hebt ervaring met commerciële acties en verkoop. Begeleiding van medewerkers in dit domein is een pluspunt.
 • Je beschikt over talent om logistieke vraagstukken, specifiek voor voedsel, goed te analyseren, oplossingen te formuleren en deze oplossingen samen met anderen organisatorisch te realiseren.   
 • Je kan in grote mate autonoom werken, je kan efficiënt omgaan met tijdelijke werkdruk en je beschikt over de kwaliteiten van een teamspeler. Je hebt de vaardigheden om te enthousiasmeren en beschikt over een flinke dosis creativiteit. Uiteraard ben je communicatief sterk en kan je je met eigen wagen verplaatsen.
 
Ons aanbod
 • Je komt in een team enthousiaste en gemotiveerde medewerkers terecht en je kan bijdragen aan de uitbouw van een dynamische beweging.
 • Je wordt als commercieel medewerker voor de regio Vlaanderen aangeworven in een deeltijds contract van 23 uur/week, voor onbepaalde tijd. Compenseerbare avond- of weekendinspanningen zijn inherent aan onze werking met vrijwilligers en producenten.
 • In overleg met je werkgever worden je concrete werkdagen bepaald en werk je van thuis uit, of op het algemeen secretariaat in Leuven.
 • Loon- en arbeidsvoorwaarden volgens de cao’s van paritair comité 329 socioculturele sector met startanciënniteit volgens aangetoonde ervaring, barema B1A. Extra-verlofdagen, fietsvergoeding, eindejaarspremie, maaltijdcheques, gsm-vergoeding.
 
Interesse ?
Mail je motivatiebrief en curriculum vitae voor 4 juni 2018 naar: danny.vanreusel@voedselteams.be Als we je kandidatuur aanvaarden, volgt een uitnodiging tot selectiegesprek, met selectieproef. Aanwerving eind juni, indiensttreding  4 september 2018 of in overleg te bepalen. 
Voor vragen: Danny Van Reusel, 0479 61 00 02

Zin om ons te helpen? Help ons in onze missie

Heb je zin om je steentje bij te dragen aan onze organisatie? Aarzel niet en word vrijwilliger, elk helpend hand is welkom

Word lidWord vrijwilliger

Blijf op de hoogteSchrijf je in op onze nieuwsbrief

Menu

Menu

Website made by MINSKY