De korte keten

Voedselteams zoekt korte-keten-medestanders!

28/02/2018
Met de promotionele steun van de provincies gaat in heel Vlaanderen dit jaar de Week van de Korte Keten door. Van zaterdag 26 mei tot en met zondag 3 juni zetten we de schijnwerpers op de Vlaamse korte keten-producenten en initiatieven. Natuurlijk is Voedselteams er als de kippen bij om deze Week te gaan invullen met activiteiten.

We voorzien in Gent een grootse producentenmarkt op zondag 27 mei, we maken éénmalige afhaalpunten mogelijk voor bedrijven, we geven onze Twitter en Facebookpagina die week volledig in handen van een gewillige boer/boerin die ons meeneemt in hun dagdagelijkse werk, we voorzien een paar workshops en vele van onze teams hebben een kleine activiteit gepland.
 
Maar we zoeken nog medestanders om die week écht te doen gonzen van de korte keten. En daarvoor ben jij, beste lezer, onze geschikte medestander. Ben je tijdens die 9 dagen vrij of ben je bereid om je boerderij/productieplek/ depot open te stellen voor rondleidingen, bezoeken, picknicks, workshops, docu-voorstellingen…  dan ben je bij deze uitgenodigd om dat te melden aan jan@voedselteams.be of via 0470/921681 en dan bekijken we samen of en hoe we elkaar kunnen ondersteunen daarbij. 
 
Want samen kunnen we die week vele hoofden en magen bereiken, zodat dat lekker eten van dichtbij de waarde én aandacht krijgt die het verdient. Help jij mee?

Zin om ons te helpen? Help ons in onze missie

Heb je zin om je steentje bij te dragen aan onze organisatie? Aarzel niet en word vrijwilliger, elk helpend hand is welkom

Word lidWord vrijwilliger

Blijf op de hoogteSchrijf je in op onze nieuwsbrief

Menu

Menu

Website made by MINSKY