Wij kleden ze niet uit!

31/01/2017
Beste Voedselteamleden en- sympathisanten

Bij deze willen wij onze naaktkalender, met bijhorende 'Wij kleden ze niet uit'-campagne, nog eens onder de aandacht brengen.

De naaktkalender werd volledig ontworpen en uitgewerkt door twee getalenteerde Voedselteamleden: Joeri en Frederic (aangesloten bij team Sint- Baafs te Gent). De vrienden overhaalden Voedselteamproducenten om naakt voor de lens te poseren. Geen alledaagse bezigheid voor onze producenten/modellen, die er echter heel wat plezier aan beleefden tijdens het maakproces. Het resultaat is een kalender rijk aan ontwapenende portretten. De kalender kan dienst doen als verjaardags-, levererings- of seizoenskalender, you name it, jij beslist! 

Waarom naakt? Omdat 'naakt poseren' even zeldzaam klinkt als 'korte keten' in Vlaanderen. Tegelijk staat het ook symbool voor de puurheid, passie en kwetsbaarheid van onze producenten en hun producten. Deze wil Voedselteams nu net niet uitkleden! Een uitdagend vette knipoog dus, zodat hun vakmanschap eruit springt tussen de kleurloze en afstompende massaproductie waarmee we in Trumpiaanse tijden om de oren worden geslagen.

Meer zien? Ga dan naar onze facebookpagina, of schaf de kalender aan via onze website (Collector Items)


Vriendelijke Groet
Voedselteams

Zin om ons te helpen? Help ons in onze missie

Heb je zin om je steentje bij te dragen aan onze organisatie? Aarzel niet en word vrijwilliger, elk helpend hand is welkom

Word lidWord vrijwilliger

Blijf op de hoogteSchrijf je in op onze nieuwsbrief

Menu

Menu

Website made by MINSKY