De Plantaardige Kok

Hazepad 4 Vosselaar
Deze producent heeft het Europees biolabel
'Smart food for smart people from organic vegan nature', luidt de omschrijving van het concept van De Plant-Aardige Kok, een producent van veganistische spreads. Spreads zijn pasta's die je op verschillende manieren kan gebruiken: op een cracker, als tapenade of als smaakmaker op een wrap. Je kan ze ook gebruiken om sauzen mee te maken of als bodembedekker op pizza's. Je kan ze zowel koud als warm serveren of combineren met koude en warme gerechten.

Voor het voedselteam-assortiment vormen cashewnoten de basis, wat resulteert in 14 heerlijke varianten (die geen gluten, noch lactose bevatten): cashew-curry, paprikakaas, 1001 kruiden, Champi (100% Shiitake), toscana en Indische, Maroc, Groentjes, Artisjok, Cashcocoo, Chok-Choc, Happy Orange en Pumpkin, Pad Thai, spread. Is je interesse gewekt en wil je weten welk lekkers De Plant-Aardige Kok nog meer te bieden heeft, klik dan zeker eens door naar hun website.

Verder produceert de Plant-Aardige Kok ook 2 dessertjes: Moscow Chicks (een 100% Plant-based praliné-chocomousse) en Acaimussi (Een volledige plantaardige tiramissu met een toets van de Acaibes en amandelen).

Daarnaast levert de Plant-Aardige Kok ook een Vegenaise en een Vegatartare.

Alle producten van de Plant-Aardige Kok worden verkocht onder de merknaam BE.RICH, waarbij RICH het engelse woord ook is voor vork en riek. Rich staat ook voor innerlijke rijkdom en harmonie die mede tot stand wordt gebracht door een levende voeding.

De Plant-Aardige Kok levert aan alle teams over Vlaanderen.

Duurzaamheid en kwaliteit draagt deze producent hoog in het vaandel. Daarnaast is het sleutelwoord in hun werkwijze en attitude ook Integriteit. Dat kent o.a. zijn uitwerking in haar co√∂peratieve samenwerkingsvorm, waar een 100% puur en biodynamisch product naast menselijkheid en respect ten opzichte van alle stakeholders op de eerste plaats komen. Eveneens heeft De Plant-Aardige Kok het 'bio label'. 
Telefoonnummer: 
0474/97 33 44

Zin om ons te helpen? Help ons in onze missie

Heb je zin om je steentje bij te dragen aan onze organisatie? Aarzel niet en word vrijwilliger, elk helpend hand is welkom

Word lidWord vrijwilliger

Blijf op de hoogteSchrijf je in op onze nieuwsbrief

Menu

Menu

Website made by MINSKY