Oxfam Wereldwinkel Ternat

Kapelleveld 31 Ternat
Voedsel kan verbinden. Waar mogelijk proberen we een samenwerking tussen lokale teams en de wereldwinkel te bevorderen. In Ternat lukt dit wonderwel. De openingsuren van deze winkel kan je hier terugvinden.

Product. Het huismerk van Oxfam-Wereldwinkels is Oxfam Faitrade. De bekendste producten zijn wijn, koffie, chocolade en fruitsap. Voedselteams kiest er voor om uitsluitend die Oxfam-producten aan te bieden waarvan geen equivalent bestaat afkomstig uit de landbouw van bij ons.

Fair Trade. Oxfam stelt zes criteria rond eerlijke handel voorop. Deze tonen grote gelijkenissen met de motivatie van Voedselteams vzw ten aanzien van haar producenten. Je kan de criteria van Oxfam hier terugvinden.

Beweging. Je kan je voor Oxfam-wereldwinkels inzetten als vrijwilliger. Er is volledige vrijheid om te kiezen je doet en wanneer. Mede hierdoor is Oxfam-Wereldwinkels uitgegroeid tot één van de grootste vrijwilligersorganisaties in Vlaanderen. Meer info over de vrijwilligerswerking kan je hier terugvinden.
Producten: 
Telefoonnummer: 
0470/95.20.03

Zin om ons te helpen? Help ons in onze missie

Heb je zin om je steentje bij te dragen aan onze organisatie? Aarzel niet en word vrijwilliger, elk helpend hand is welkom

Word lidWord vrijwilliger

Blijf op de hoogteSchrijf je in op onze nieuwsbrief

Menu

Menu

Website made by MINSKY