Hartenboerteam Overpelt

Ballaststraat Overpelt
Sinds juli 2018 nemen de Limburgse Hartenboeren (boerencoöperatief) de volledige organisatie en opvolging van de werking zelf in handen. Naast de administratie en logistiek nemen ze ook alle infoverspreiding, communicatie en nieuwe aanmeldingen op zich.
De Limburgse Hartenboeren werken hiervoor samen met maatwerkbedrijf De Wroeter. 
Alle communicatie over praktische zaken verloopt vanaf 1 juli 2018 via Hartenboer/De Wroeter – hartenboer@dewroeter.be.


1. Bestellen op de webwinkel kan van zaterdag tot donderdag middernacht voor levering donderdag nadien. 
Alle producten kan je bestellen per stuk, pakje of bakje. Behalve als er KG staat. Dan kan je bestellen per 100 gram, en dit door 0,1 – 0,2 – 0,3 - … in te geven. Voor kaas, groenten en fruit bijvoorbeeld, kan je zelf het gewicht ingeven.
Bevestiging van je bestelling: Vrijdagmorgen + de dag van levering via email. Zo vergeet je zeker niet om je bestelling op te halen.

2. Afhalen: Iedere vrijdag, in de Ballaststraat in Overpelt, van 18u00 tot 19u00. Je vindt jouw bestelling terug in 1 of meerdere blauwe EPS-bakken voorzien met jouw naamkaartje. In deze bak vind je ook een kopie van je leverbon terug. Controleer je bestelling, een deel zit in de koelkast, een deel in de broodbak of op de tafel. Als er iets niet in orde is met je bestelling, dan meldt je dat best via email EN binnen de vijf werkdagen aan hartenboer@dewroeter.be.
Wij respecteren de koude keten van boer tot depot. Zuivel en vleesproducten vind je dan ook terug in de koelkast. Ieder product dat voor jou bestemd is, draagt een sticker met jouw naam.
In de afzonderlijke broodbak vind je de bakkerijproducten, gestickerd met jouw naam.
De blauwe EPS-bakken blijven te allen tijde in het depot. Vergeet dus je eigen boodschappentas niet om jouw bestelling te vervoeren.

3. Betalen gebeurt per  automatische domiciliëring. Dit garandeert een eenvoudige wijze van betaling, zowel voor u als voor ons. Het zorgt er ook voor dat de betalingen tijdig bij de Hartenboeren geraakt. Nadat we jouw eerste bestelling hebben verwerkt, sturen we het domiciliëringsformulier per mail naar je toe.
Na de proefperiode van 1 maand krijg je een verzoek van lidgeldbijdrage van 15 euro per gezin/per jaar aan de vzw Voedselteams.

4. Inschrijven voor dit voedselteam doe je hier.

5. Wat zit er in het aanbod? Je kan het zelf bekijken met de demo-account. Ga naar www.hartenboer.be met de volgende gegevens: gebruikersnaam (DEMOVOEDSELTEAM) en wachtwoord (DEMO).
Opgelet! Met deze account kan je geen bestellingen plaatsen. Het dient louter voor inzage in het assortiment.

6. Een filmpje dat onze werking toont, bekijk je hier.

7. Heb je een vraag over de lokale werking, dan kan je deze stellen aan de lokale vrijwilliger Leon per mail op leonwouters@telenet.be
 
* Wij hebben uw adres en telefoonnummer nodig voor het aanmaken van een ledenfiche.

Zin om ons te helpen? Help ons in onze missie

Heb je zin om je steentje bij te dragen aan onze organisatie? Aarzel niet en word vrijwilliger, elk helpend hand is welkom

Word lidWord vrijwilliger

Blijf op de hoogteSchrijf je in op onze nieuwsbrief

Menu

Menu

Website made by MINSKY