Voedselteam Antwerpen Centrum

Mindersbroedersrui Antwerpen
Oxfam Wereldwinkel
Minderbroedersrui, 2000 Antwerpen


Heb je zin in gezonde en duurzame voeding, verrassend lekker, biologisch, seizoensgebonden, lokaal en tegen een eerlijke prijs?
Ook in Antwerpen centrum kan je lekker eten van dichtbij!
· Bestellen via webwinkel
· Afhalen op maandag
· Maandelijks afrekenen

Iedereen welkom!
antwerpencentrum@voedselteams.be 

Producten bestellen
Bestellen kan van zaterdag tot donderdagavond via de webwinkel van Voedselteams. De door u bestelde producten kan je dan de week later op maandag afhalen tussen 16u30 en 18u in de Oxfam Wereldwinkel, Minderbroedersrui 33, 200 Antwerpen. De winkel zelf is dan ook open zodat je makkelijke faire boodschappen kan combineren.

Op het einde van de maand reken je telkens je aankopen af voor die volledige maand. Van het te betalen saldo brengt de financieel verantwoordelijke van het team je op de hoogte.

Producenten en producten uit de regio
Volgende producenten leveren producten:
De Kleibeek (groente- en fruitapkketten), Travant Bakkerij (brood en gebak), Aminata Organics (sappen), Oxfam Wereldwinkel (Fairtrade producten).

Interesse om VT-lid te worden?
Zie je wel graten in het voedselteamverhaal en wil je zelf lid worden van het team, neem dan contact op via onderstaande knop met de lokale groepsverantwoordelijke. Hij helpt je graag verder met al je vragen en beschikt over een demo-account waarin je het lokale productaanbod en de werkwijze kan ontdekken. Het is vrij beschikbaar op aanvraag.

Lidmaatschap bij Voedselteams kost € 20,00 per jaar per gezin.

Voedselteams in een Animatiefilmpje
Voor zij die Voedselteams nog niet volledig kunnen plaatsen, maakte de organisatie een kort animatiefilmpje dat onze visie uit de doeken doet in 53 seconden. Klik hier en leer Voedselteams kennen vanuit een andere invalshoek.

Heb je toch nog enige twijfels? Geen probleem, je hoeft niet meteen in te stappen. Wij voorzien een proefperiode van één maand, gedurende die maand kan je testen of het Voedselteam-systseem voor jou een haalbaar systeem is. Ben je na één maand overtuigd, dan kan je volwaardig lid worden. Mocht dit niet zo zijn, kan je eenvoudig uitstappen, zonder enige uitstapkost of -verplichting.

Dus waarom niet eens een sprongetje wagen? Misschien is het Voedselteam-gras echt wel groener!

 
* Wij hebben uw adres en telefoonnummer nodig voor het aanmaken van een ledenfiche.

Zin om ons te helpen? Help ons in onze missie

Heb je zin om je steentje bij te dragen aan onze organisatie? Aarzel niet en word vrijwilliger, elk helpend hand is welkom

Word lidWord vrijwilliger

Blijf op de hoogteSchrijf je in op onze nieuwsbrief

Menu

Menu

Website made by MINSKY