Voedselteam Beersel

Brusselsesteenweg Beersel
Vanaf december 2018 is Voedselteam Beersel niet meer actief.  Maar misschien komt daar wel verandering in door jou? Contacteer dan de regioverantwoordelijke via jan@voedselteams.be.

Voedselteam Beersel werd opgericht in 2014. Het team, dat ten zuiden van Brussel is gelegen, had als depot delicatessenzaak 'De Geflipte Wortel'. Rock n roll all over the place daar bij VT-Beersel, of wat had je anders gedacht met zo'n naam? De stopzetting in 2018 was dan ook een moeilijke beslissing voor het kernteam.

Voedselteams in een Animatiefilmpje
Voor zij die Voedselteams nog niet volledig kunnen plaatsen, maakte de organisatie een kort animatiefilmpje dat onze visie uit de visuele doeken doet in 53 seconden. Klik hier en leer Voedselteams kennen vanuit een andere invalshoek.

Producten bestellen
Bestellen kon bij ons van zaterdag tot donderdagavond via de webwinkel van Voedselteams. De door u bestelde producten kon je dan de week later op vrijdag afhalen in ons depot tussen 17u00 en 19u00 op de Brusselsesteenweg te Alsemberg.

Op het einde van de maand rekende je telkens je aankopen af voor die volledige maand. Van het te betalen saldo bracht de financieel verantwoordelijke van ons team je op de hoogte.

Producenten en producten uit de regio
Volgende producenten leverden producten aan VT-Beersel:

Bakkerij Verlot (brood en gebak), Hof te Mols (zuivel), Dubbeldoel (vlees en zuivel), Geitjesweelde (zuivel, geitenmelk), Pintafish (vis), Claes Mark (eieren), Cleyn Hof (varkens- en rundsvlees), De Boom (vlees), De Lingeren (vlees en zuivel), De Schapenmelkerij (zuivel) en Kestemont (groenten en fruit)

Wil je meer informatie te weten komen over een desbetreffende producent, klik dan door naar onze producentenpagina. Daar vind je verdere info terug over alle producenten die leveren aan Voedselteams.

Interesse om lid te worden van VT-Beersel?
Dat kan even niet meer. Excuus daarvoor. 

Ben je wel gewonnen voor het voedselteamverhaal en wil je een heropstart van Voedselteam Beersel mee ondersteunen, neem dan contact op via onderstaande knop met de regioverantwoordelijke. Hij helpt je graag verder met al je vragen.

 
* Wij hebben uw adres en telefoonnummer nodig voor het aanmaken van een ledenfiche.
Groepsfoto VT-Beersel

Zin om ons te helpen? Help ons in onze missie

Heb je zin om je steentje bij te dragen aan onze organisatie? Aarzel niet en word vrijwilliger, elk helpend hand is welkom

Word lidWord vrijwilliger

Blijf op de hoogteSchrijf je in op onze nieuwsbrief

Menu

Menu

Website made by MINSKY