Voedselteam Bierbeek

Oude Geldenaaksebaan Bierbeek
Sinds 1996 is er een voedselteam actief in Bierbeek. Het team heeft al een hele weg afgelegd en spreek nog steeds mensen aan, dat bewees de open depotdag in 2015. Teamverantwoordelijke Gert vertelt: "We hebben 6 nieuwe leden ter gelegenheid van ons open depot. Dat was een succesnummer. Het was mooi weer en het was reuzegezellig om babbeltjes te doen met de mensen van Haasrode en Bierbeek. Met een sapje of cava en lekkere hapjes gemaakt van Voedselteamproducten. Als formule een aanrader ook voor andere teams."

Voedselteams in een Animatiefilmpje
Voor zij die Voedselteams nog niet volledig kunnen plaatsen, maakte de organisatie een kort animatiefilmpje dat onze visie uit de doeken doet in 53 seconden. Klik hier en leer Voedselteams kennen vanuit een andere invalshoek.

Producten bestellen
Bestellen kan van zaterdag tot donderdagavond via de webwinkel van Voedselteams. De door u bestelde producten kan je dan de week later op dinsdag ophalen vanaf 17u00 op de Oude Geldenaaksebaan in Bierbeek.

Op het einde van de maand reken je telkens je aankopen af voor die volledige maand. Van het te betalen saldo brengt de financieel verantwoordelijke van het team je op de hoogte.

Producenten en producten uit de regio
Volgende producenten leveren producten aan VT-Bierbeek:

De Wikke (groenten), De Ploeg (zuivel), Haspengouwse Vleesboeren (vlees), Fruittuin (fruit) , Fruitratje (fruit) , Pintafish (vis), De Winning (brood en groenten), De Plantaardige Kok (veganistische keuken), De Levende Aarde (zuivel), Bo en Co (brood)

Er is ook de mogelijkheid om losse groenten, pakketten of 'Voedselteam kooktassen' te bestellen. Een kooktas is een vegetarisch of traditioneel menu voor 2 of 4 personen met ingrediënten en recepten.

Wil je meer informatie te weten komen over een desbetreffende producent, klik dan door naar onze producentenpagina. Daar vind je verdere info terug over alle producenten die leveren aan Voedselteams.

Interesse om VT-lid te worden in Bierbeek?
Ben je wel gewonnen voor het voedselteamverhaal en wil je zelf lid worden van het team, neem dan contact op via onderstaande knop met de lokale groepsverantwoordelijke van VT-Bierbeek. Hij helpt je graag verder met al je vragen en beschikt over een demo-account waarin je het lokale productaanbod en de werkwijze kan ontdekken. Het is vrij beschikbaar op aanvraag.

Lidmaatschap bij Voedselteams kost € 20,00 per jaar per gezin.

Heb je toch nog enige twijfels? Geen probleem, je hoeft niet meteen in te stappen. Wij voorzien een proefperiode van één maand, gedurende die maand kan je testen of het Voedselteam-systseem voor jou een haalbaar systeem is. Ben je na één maand overtuigd, dan kan je volwaardig lid worden. Mocht dit niet zo zijn, kan je eenvoudig uitstappen, zonder enige uitstapkost of -verplichting.

Dus waarom niet eens een sprongetje wagen? Misschien is het Voedselteam-gras echt wel groener!
* Wij hebben uw adres en telefoonnummer nodig voor het aanmaken van een ledenfiche.

Zin om ons te helpen? Help ons in onze missie

Heb je zin om je steentje bij te dragen aan onze organisatie? Aarzel niet en word vrijwilliger, elk helpend hand is welkom

Word lidWord vrijwilliger

Blijf op de hoogteSchrijf je in op onze nieuwsbrief

Menu

Menu

Website made by MINSKY