Voedselteam Boutersem

Groenstraat Boutersem
VT-Boutersem is actief sinds 2014. 'Door te kiezen voor bio-producenten en een sociale werkplaats krijgt de economie ook een sociale- en gezondheidsmeerwaarde. De slogan Think Global, Act Local wordt hierdoor heel concreet', liet een vrijwilligers zich ontvallen bij de start van het team in 2014 (HLN, 11-09-2014).

Voedselteams in een Animatiefilmpje
Voor zij die Voedselteams nog niet volledig kunnen plaatsen, maakte de organisatie een kort animatiefilmpje dat onze visie uit de visuele doeken doet in 53 seconden. Klik hier en leer Voedselteams kennen vanuit een andere invalshoek.

Producten bestellen
Bestellen kan bij ons van zaterdag tot donderdagavond via de webwinkel van Voedselteams. De door u bestelde producten kan je dan de week later op dinsdag afhalen tussen 19u00 en 20u00 in ons depot in de Groenstraat te Boutersem.

Op het einde van de maand reken je telkens je aankopen af voor die volledige maand. Van het te betalen saldo brengt de financieel verantwoordelijke van ons team je op de hoogte.

Producenten en producten uit de regio
Volgende producenten leveren producten aan VT-Boutersem:

De Appelfabriek (fruit), De Plantaardige Kok (veganistische keuken), De Ploeg (zuivel), De Wikke (groenten), Van Haesendonck (groenten), Gallinero B (pluimvee en fruit), Imkerij De Zonnebloem (honing), Hof ter Vrijlegem (koolzaadolie), Molens Vanden Bempt (bloem), Pomarium (cider), Regalys (asperges), Hageling Wijnbouw (wijnen),..

Wil je meer informatie te weten komen over een desbetreffende producent, klik dan door naar onze producentenpagina. Daar vind je verdere info terug over alle producenten die leveren aan Voedselteams.

Interesse lid te worden van VT-Boutersem?
Ben je wel gewonnen voor het voedselteamverhaal en wil je zelf lid worden van ons team, neem dan contact op via onderstaande knop met de lokale groepsverantwoordelijke van VT-Boutersem. Hij helpt je graag verder met al je vragen.

Lidmaatschap bij Voedselteams kost € 20,00 per jaar per gezin.

Heb je toch nog enige twijfels? Geen probleem, je hoeft niet meteen in te stappen. Wij voorzien een proefperiode van één maand, gedurende die maand kan je testen of het Voedselteam-systseem voor jou een haalbaar systeem is. Ben je na één maand overtuigd, dan kan je volwaardig lid worden. Mocht dit niet zo zijn, kan je eenvoudig uitstappen, zonder enige uitstapkost of -verplichting.

Dus waarom niet eens een sprongetje wagen? Misschien is het Voedselteam-gras echt wel groener!
 
* Wij hebben uw adres en telefoonnummer nodig voor het aanmaken van een ledenfiche.

Zin om ons te helpen? Help ons in onze missie

Heb je zin om je steentje bij te dragen aan onze organisatie? Aarzel niet en word vrijwilliger, elk helpend hand is welkom

Word lidWord vrijwilliger

Blijf op de hoogteSchrijf je in op onze nieuwsbrief

Menu

Menu

Website made by MINSKY