Voedselteam Dilbeek

Itterbeeksebaan Itterbeek
Welkom op de pagina van voedselteam Dilbeek, één van de vijf teams uit regio Pajottenland. Met volle overgave engageren wij ons om lokale producten dichter bij de mensen van Dilbeek te brengen. Via ons lokaal team kunnen mensen in groep genieten van wat de boeren in onze achtertuin allemaal produceren. Lekker eten van dichtbij, daar draait het allemaal om!

Voedselteams in een Animatiefilmpje
Voor zij die Voedselteams nog niet volledig kunnen plaatsen, maakte de organisatie een kort animatiefilmpje dat onze visie uit de visuele doeken doet in 53 seconden. Klik hier en leer Voedselteams kennen vanuit een andere invalshoek.

Producten bestellen
Bestellen kan bij ons van zaterdag tot donderdagavond via de webwinkel van Voedselteams. De door u bestelde producten kan je dan de week later op vrijdag tussen 17u00 en 18u30 afhalen in woonzorgcentrum Breugheldal op de Itterbeeksebaan te Itterbeek.

Op het einde van de maand reken je telkens je aankopen af voor die volledige maand. Van het te betalen saldo brengt de financieel verantwoordelijke van ons team je op de hoogte.

Producenten en producten uit de regio
Volgende producenten leveren producten aan VT-Dilbeek:

Ambachtelijke Bakkerij Verlot (brood en gebak), Pintafish (vis), Mark Claes (pluimvee), Cleyn Hof (vlees), De Boom (biovlees), De Lingeren (vlees), Geitjesweelde (zuivel), Bioslagerij Dubbeldoel (biovlees), De Schapenmelkerij (zuivel), Duizendblad (kruiden), Hof Seghers, Hof te Mols, Hof van Piemont (groenten en fruit), Kestemont (groenten en fruit), Wereldwinkel Dilbeek, Zoete Potjes, Eric Gamba's (gamba's),...

Wil je meer informatie te weten komen over een desbetreffende producent, klik dan door naar onze producentenpagina. Daar vind je verdere info terug over alle producenten die leveren aan Voedselteams.

Interesse om lid te worden van VT-Dilbeek?
Ben je wel gewonnen voor ons verhaal en wil je zelf lid worden van ons Voedselteam, neem dan contact op via onderstaande knop met de lokale groepsverantwoordelijke van VT-Dilbeek. Zij helpt je graag verder met al je vragen en beschikt over een demo-account waarin je het lokale productaanbod en de werkwijze kan ontdekken. Het is vrij beschikbaar op aanvraag.

Lidmaatschap bij Voedselteams kost € 15,00 per jaar per gezin.

Heb je toch nog enige twijfels? Geen probleem, je hoeft niet meteen in te stappen. Wij voorzien een proefperiode van één maand, gedurende die maand kan je testen of het Voedselteam-systseem voor jou een haalbaar systeem is. Ben je na één maand overtuigd, dan kan je volwaardig lid worden. Mocht dit niet zo zijn, kan je eenvoudig uitstappen, zonder enige uitstapkost of -verplichting.

Dus waarom niet eens een sprongetje wagen? Misschien is het Voedselteam-gras echt wel groener!

Sandra, Valérie, Anne, Kaat en Bart


 
* Wij hebben uw adres en telefoonnummer nodig voor het aanmaken van een ledenfiche.

Zin om ons te helpen? Help ons in onze missie

Heb je zin om je steentje bij te dragen aan onze organisatie? Aarzel niet en word vrijwilliger, elk helpend hand is welkom

Word lidWord vrijwilliger

Blijf op de hoogteSchrijf je in op onze nieuwsbrief

Menu

Menu

Website made by MINSKY