Voedselteam Lebbeke

Kakemanstraat 11 Lebbeke
Voedselteam Lebbeke ontstond in 2008 uit het team van Dendermonde. Doorheen de jaren is het team blijven groeien en vandaag telt ze een 25-tal leden. Zowel gezinnen als alleenstaanden, iedereen is welkom.

"De bestellingen worden klaargezet door één van de depothouders. Zo kunnen de leden vlot hun bestelling afhalen. Het bijzondere aan ons team is dat we goed samenwerken: we nemen de bestelling mee van iemand die eens niet zelf kan gaan afhalen, we verdelen de taken en als we ergens promotie kunnen maken doen we dat graag."

Voedselteams in een Animatiefilmpje
Voor zij die Voedselteams nog niet volledig kunnen plaatsen, maakte de organisatie een kort animatiefilmpje dat onze visie uit de doeken doet in 53 seconden. Klik hier en leer Voedselteams kennen vanuit een andere invalshoek.

Producten bestellen
Bestellen kan van zaterdag tot donderdagavond via de webwinkel van Voedselteams. De door u bestelde producten kan je dan de week later op vrijdag afhalen tussen 18u30 en 19u00 in Huis Elf (Kakemanstraat, Lebbeke).

Op het einde van de maand reken je telkens je aankopen af voor die volledige maand. Van het te betalen saldo brengt de financieel verantwoordelijke van het team je op de hoogte.

Producenten en producten uit de regio
Volgende producenten leveren producten aan VT-Lebbeke:

't Eikenhof (geitenzuivel), De Schapenmelkerij (schapezuivel), Keymeulenzuivel (ijs), Hammes Hoevevlees (rundsvlees), De Loods (groenten- en fruitpakketten), De Seepscherf (fruit, stropen en confituur), De Biobakker (brood), Ambachtelijke Bakkerij Verlot (brood), Pintafish (vis), De Kiem, De Vijfkant (seitan), Schapenmelkerij Bosschelle (zuivel) en Wereldwinkel Opwijk.

Wil je meer informatie over een desbetreffende producent, klik dan door naar onze producentenpagina. Daar vind je verdere info terug over alle producenten die leveren aan Voedselteams.

Interesse om VT-lid te worden in Lebbeke?
Zie je wel graten in het voedselteamverhaal en wil je zelf lid worden, neem dan contact op via onderstaande knop met de lokale groepsverantwoordelijke van VT-Lebbeke. Zij helpt je graag verder met al je vragen en beschikt over een demo-account waarin je het lokale productaanbod en de werkwijze kan ontdekken. Het is vrij beschikbaar op aanvraag.

Lidmaatschap bij Voedselteams kost € 20,00 per jaar per gezin. Afhankelijk van de afspraken op teamnivea kan het team een werkingskost vragen en een waarborg in rekening brengen. Op het moment dat je contact opneemt met het team, word je hierover ingelicht.

Heb je toch nog enige twijfels? Geen probleem, je hoeft niet meteen in te stappen. Wij voorzien een proefperiode van één maand, gedurende die maand kan je testen of het Voedselteam-systseem voor jou een haalbaar systeem is. Ben je na één maand overtuigd, dan kan je volwaardig lid worden. Mocht dit niet zo zijn, kan je eenvoudig uitstappen, zonder enige uitstapkost of -verplichting.

Dus waarom niet eens een sprongetje wagen? Misschien is het Voedselteam-gras echt wel groener!
 
* Wij hebben uw adres en telefoonnummer nodig voor het aanmaken van een ledenfiche.

Zin om ons te helpen? Help ons in onze missie

Heb je zin om je steentje bij te dragen aan onze organisatie? Aarzel niet en word vrijwilliger, elk helpend hand is welkom

Word lidWord vrijwilliger

Blijf op de hoogteSchrijf je in op onze nieuwsbrief

Menu

Menu

Website made by MINSKY