Voedselteam Opwijk

Neerveldstraat Opwijk
Voedselteam Opwijk heeft in november 2012 een vliegende start genomen met meer dan 30 gezinnen en een mooi aanbod van groenten en fruit, zuivel, vlees … Duurzame, lekkere en lokale voeding slaat ook in Opwijk duidelijk aan.

Het team is ontstaan uit het Voedselteam van Lebbeke. Dat verklaart waarom de meeste producenten afkomstig zijn uit de regio Dendermonde, Aalst en Lokeren.

Voedselteams in een Animatiefilmpje
Voor zij die Voedselteams nog niet volledig kunnen plaatsen, maakte de organisatie een kort animatiefilmpje dat onze visie uit de doeken doet in 53 seconden. Klik hier en leer Voedselteams kennen vanuit een andere invalshoek

Bestellen
Bestellen kan van zaterdag tot donderdagavond via de webwinkel van Voedselteams. De door u bestelde producten kan je dan de week later afhalen in het deport.
Het breed gamma aan producten is afkomstig van bij lokale boeren en de wereldwinkel. Zij verzekeren dat jouw boodschappentas elke week goed gevuld is!
 
Depot  
openingsuren + dag vrijdag
adres Neerveltstraat 224
  1745 Opwijk
Producenten  
   
Eikenhof geitezuivel
De Schapenmelkerij schapenkaas
Keymeulen zuivel
Hammes Hoevevlees rundsvlees
De Loods bio groenten- en fruitpakketten
De Seepscherf fruit, stropen en sap
Wereldwinkel Opwijk fair trade
Wereld van Indra soep, brood, eitjes

Interesse om VT-lid te worden in Opwijk?
Zie je wel graten in het voedselteamverhaal en wil je zelf lid worden van het team, neem dan contact op via onderstaande knop met de lokale groepsverantwoordelijke van VT-Opwijk. Zij helpt je graag verder met al je vragen en beschikt over een demo-account waarin je het lokale productaanbod en de werkwijze kan ontdekken. Het is vrij beschikbaar op aanvraag.

Lidmaatschap bij Voedselteams kost € 20,00 per jaar per gezin.

Heb je toch nog enige twijfels? Geen probleem, je hoeft niet meteen in te stappen. Wij voorzien een proefperiode van één maand, gedurende die maand kan je testen of het Voedselteam-systseem voor jou een haalbaar systeem is. Ben je na één maand overtuigd, dan kan je volwaardig lid worden. Mocht dit niet zo zijn, kan je eenvoudig uitstappen, zonder enige uitstapkost of -verplichting.

Dus waarom niet eens een sprongetje wagen? Misschien is het Voedselteam-gras echt wel groener!
* Wij hebben uw adres en telefoonnummer nodig voor het aanmaken van een ledenfiche.

Zin om ons te helpen? Help ons in onze missie

Heb je zin om je steentje bij te dragen aan onze organisatie? Aarzel niet en word vrijwilliger, elk helpend hand is welkom

Word lidWord vrijwilliger

Blijf op de hoogteSchrijf je in op onze nieuwsbrief

Menu

Menu

Website made by MINSKY