Voedselteam Scherpenheuvel-Zichem

Isabellaplein 1 Scherpenheuvel
Al sinds 2010 heeft bedevaartsoord Scherpenheuvel-Zichem zijn eigen voedselteam. Onder het goedkeurend oog van Onze-Lieve-Vrouw kan je bij ons terecht voor de aankoop van regionale voedingsproducten in groep. We heten je alvast welkom!

Voedselteams in een Animatiefilmpje
Voor zij die Voedselteams nog niet volledig kunnen plaatsen, maakte de organisatie een kort animatiefilmpje dat onze visie uit de visuele doeken doet in 53 seconden. Klik hier en leer Voedselteams kennen vanuit een andere invalshoek.

Producten bestellen
Bestellen kan bij ons van zaterdag tot donderdagavond via de webwinkel van Voedselteams. De door u bestelde producten kan je dan de week later op woensdag afhalen tussen 18u15 en 19u15 in ons depot in de wereldwinkel op het Isabellaplein te Scherpenheuvel-Zichem.

Op het einde van de maand reken je telkens je aankopen af voor die volledige maand. Van het te betalen saldo brengt de financieel verantwoordelijke van ons team je op de hoogte.

Producenten en producten uit de regio
Volgende producenten leveren producten aan VT-Scherpenheuvel-Zichem:

De levensbron (groenten), De Plantaardige Kok (veganistische keuken), De Ploeg (zuivel), Fruittuin (fruit), Van Haesendonck (groenten), Gallinero B (vluimvee en fruit), Het Fruitratje (fruit), Hoeveslagerij Ter Hees (vlees), Imkerij De Zonnebloem (honing), Johan Overloop (groenten), Pomarium (cider), Regalys (asperges),...

Wil je meer informatie te weten komen over een desbetreffende producent, klik dan door naar onze producentenpagina. Daar vind je verdere info terug over alle producenten die leveren aan Voedselteams.

Interesse om lid te worden van VT-Scherpenheuvel-Zichem?
Zie je wel graten in ons verhaal en wil je zelf lid worden van ons Voedselteam, neem dan contact op via onderstaande knop met de lokale groepsverantwoordelijke van VT-Scherpenheuvel-Zichem. Hij helpt je graag verder met al je vragen en beschikt over een demo-account waarin je het lokale productaanbod en de werkwijze kan ontdekken. Het is vrij beschikbaar op aanvraag.

Lidmaatschap bij Voedselteams kost € 20,00 per jaar per gezin.

Heb je toch nog enige twijfels? Geen probleem, je hoeft niet meteen in te stappen. Wij voorzien een proefperiode van één maand, gedurende die maand kan je testen of het Voedselteam-systseem voor jou een haalbaar systeem is. Ben je na één maand overtuigd, dan kan je volwaardig lid worden. Mocht dit niet zo zijn, kan je eenvoudig uitstappen, zonder enige uitstapkost of -verplichting.

Dus waarom niet eens een sprongetje wagen? Misschien is het Voedselteam-gras echt wel groener!
 
* Wij hebben uw adres en telefoonnummer nodig voor het aanmaken van een ledenfiche.

Zin om ons te helpen? Help ons in onze missie

Heb je zin om je steentje bij te dragen aan onze organisatie? Aarzel niet en word vrijwilliger, elk helpend hand is welkom

Word lidWord vrijwilliger

Blijf op de hoogteSchrijf je in op onze nieuwsbrief

Menu

Menu

Website made by MINSKY