Betaal je meer voor je bestelling bij Voedselteams?

18/01/2022
Kosten boodschappen

Sinds de supermarkten meer en meer claims over lokale voeding maken, dringt de vergelijking zich op met Voedselteams. Het logistieke concept is voor de eindklant immers vergelijkbaar: je kiest en bestelt je producten uit een webshop, betaalt online en haalt je bestelling op. 

Bij supermarkten betaal je servicekosten voor deze dienst. Bij Colruyt bijvoorbeeld is dat €5,95 per bestelling, bij Delhaize en Carrefour €4,5. Tenzij je specifieke producten koopt die op dat moment in aanbieding zijn of als je voor meer dan €150 bestelt.

Bij Voedselteams betaal je lidgeld. €20 op de kop, één keer per jaar. Die bijdrage wordt nuttig ingezet voor de promotie van de korte keten en de ondersteuning van vrijwilligers. Daarnaast betaal je €0,9 servicekosten per bestelling. 

Toegegeven, wij zijn geen wiskundigen, maar we kunnen wel rekenen. Vanaf je 5de bestelling bij Voedselteams ben je al goedkoper af dan bij de supermarkten en per extra bestelling kom je nog goedkoper uit. Daarbovenop steun je de promotie van de korte keten en de lokale en duurzame productie (en dus het milieu). 

Zin om ons te helpen? Help ons in onze missie

Heb je zin om je steentje bij te dragen aan onze organisatie? Aarzel niet en word vrijwilliger, elk helpend hand is welkom

Word lidWord vrijwilliger

Blijf op de hoogteSchrijf je in op onze nieuwsbrief

Menu

Menu

Website made by MINSKY