Proefbestellingen en lidmaatschap

EEN PROEFBESTELLING PLAATSEN?
Je wil graag voor het eerst kennis maken met de Voedselteam producten? Goed idee. Het is zeer eenvoudig!

ZO WERKEN DE PROEFBESTELLINGEN
Wekelijks kan je allerlei lekkere, verse producten online bestellen en dit wordt 1x in de week bij jouw lokale voedselteam naar keuze geleverd.

Je kan 4 keer een proefbestelling plaatsen alvorens je lid dient te worden. Ben je na het plaatsen van 4 proefbestellingen volledig overtuigd? Dan word je lid!
Je betaalt een jaarlijks lidmaatschap van 20€.
In ruil hiervoor blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes van onze producenten, leer je bij over waar ons voedsel vandaan komt en bouw je mee aan een rechtvaardig voedselsysteem. Geweldig toch?

STAP 1 - KIES EEN VOEDSELTEAM BIJ JOU IN DE BUURT
Via onderstaande zoekfunctie kom je te weten welke teams in jouw buurt actief zijn. Klik door op het team naar keuze  en je komt direct terecht in de webwinkel. Vul je mandje met lekkers en klik door op bestellen.

STAP 2 - REGISTREER JEZELF EN PLAATS EEN PROEFBESTELLING
Alvorens je jouw bestelling kan afronden, is het noodzakelijk om je éénmalig te registreren. Maak een nieuw profiel aan door te klikken op registreren. Na registratie, log je in en kan je je bestelling afronden!

STAP 3 - HAAL JE BESTELLING OP BIJ HET VOLGENDE AFHAALMOMENT
Bij jouw eerste afhaalmoment, krijg je ter plekke een woordje uitleg van een teamlid en neem je jouw bestelling mee naar huis. 

Smakelijk!

LID WORDEN?
Op de webwinkel van jouw voorkeursteam vind je heel wat informatie over de lokale werking. Vraag je lidmaatschap aan door op de knop 'lid worden' te drukken. De lokale vrijwilliger helpt je dan graag verder met je aanvraag.

Is er nog geen team in de buurt en wil je er zelf een opstarten? Geweldig! Onze regiowerkers kijken ernaar uit om de handen in elkaar te slaan.  Klik hier om te zien welke Voedselteamsmedewerker voor jouw regio verantwoordelijk is. Deze bezorgt je alle info en zet samen met jou de eerste stappen.

Waar vind je onze Voedselteams?

kilometer van

Zin om ons te helpen? Help ons in onze missie

Heb je zin om je steentje bij te dragen aan onze organisatie? Aarzel niet en word vrijwilliger, elk helpend hand is welkom

Word lidWord vrijwilliger

Blijf op de hoogteSchrijf je in op onze nieuwsbrief

Menu

Menu

Website made by MINSKY