Nieuwe stagiair marketing versterkt voedselteams.

3/03/2021
Yannick, vertel eens wat over jezelf?
“Ik ben Yannick Rems en ik ben de nieuwe stagiair van voedselteams. Ik studeer marketing management aan de UCLL in Haasrode. Ik ben 23 jaar en ben nu in het laatste jaar van mijn opleiding. Toen ik jong was ben ik opgegroeid in Lovenjoel (deelgemeente van Bierbeek) en op deze plaats heb ik gewoond tot dat ik op 12 jarige leeftijd ben verhuisd naar Tienen. Ik heb lang voetbal gespeeld op amateur niveau aangezien dit altijd mijn grote passie was, maar hier ben ik uiteindelijk mee gestopt bij gebrek aan tijd en “talent”. Verder spendeer ik mijn tijd het liefst bij mijn familie en vrienden en geniet ik voornamelijk van de buitenlucht en de mooie natuur. Zelf heb ik ook een relatie van bijna 2 jaar en heb ik een positieve kijk naar de toekomst op bijna alle vlakken.”

Waarom heb je gekozen voor voedselteams?
“Zelf ben ik altijd geïnteresseerd geweest in het planten en oogsten van lekkere en verse groenten uit de tuin. Zo hadden wij toen ik in Lovenjoel woonde ook een tuin waarin ik alle kneepjes van het vak kon leren en ik kon natuurlijk altijd een handje helpen in de groentetuinen van mijn beide grootouders. Ook was ik in de ban van het zelf slingeren van honing, omdat ik ervan was overtuigd dat alles beter smaakte indien je het zelf produceert en het natuurlijk blijft.
Ook vind ik het zeker een interessante markt. Het is een markt die steeds populairder wordt bij volwassenen en tegenwoordig zelfs bij de jeugd en dit leek me de uitgewezen kans om deze markt te leren kennen.
Ik had dus meerdere redenen waarom voedselteams een interessante optie voor mij was en toen ik ook nog eens warm onthaald werd tijdens mijn sollicitatie was ik meteen verkocht.”

Wat wil je betekenen voor voedselteams?
“Mijn stage houd in dat ik voedselteams moet helpen op vlak van marketing. Het is dus van belang dat ik mezelf tot het uiterste drijf om voedselteam bekender te maken en ik wil ook een paar interessante concepten bedenken die de werking van voedselwerk optimaliseert en die ervoor zorgen dat er meer verkoop wordt gerealiseerd.”

Zin om ons te helpen? Help ons in onze missie

Heb je zin om je steentje bij te dragen aan onze organisatie? Aarzel niet en word vrijwilliger, elk helpend hand is welkom

Word lidWord vrijwilliger

Blijf op de hoogteSchrijf je in op onze nieuwsbrief

Menu

Menu

Website made by MINSKY