VT-Flora viert 10-jarig bestaan

9/05/2019
Op zondag 28 april vierde VT-Flora zijn 10-jarig bestaan. Een idaal moment om even stil te staan bij het afgelegde parcour en enkele mensen in de bloemetjes te zetten.

Voor regio-verantwoordelijke Ilse was het een extra speciaal moment omdat Flora het eerste team was dat ze opstartte. In een korte toespraak blikte ze terug op die periode: "Nog vrij onzeker en gewapend met de wereldkaart en de tovertruc van een blikje tomatensoep dat de halve wereld rondreist, lichtte ik hen in over de werking van voedselteams. Het zaadje was gepland." Mede door de volharding van de vrijwilligers doorstond VT-Flora moeilijke momenten en groeide uit tot een van de grootste teams uit de regio.

Afsluiten deed Ilse met volgende woorden:
Aan alle vrijwilligers, en niet onbelangrijk, ook aan alle leden, een dikke dikke dankjewel. 

Proficiat voedselteam Flora, doe er nog eens 10 jaar bij. Het is meer dan ooit nodig dat onze lokale duurzame boeren en producenten via de korte keten, hun weg naar de consumenten vinden.

Ik ben vereerd om jullie team, mijn eerste team dat ik opstartte, verder onder mijn vleugels mee te nemen.
VT-Flora van zijn kant had ook een mooi cadeau in petto voor Ilse. Na een brainstormsessie besloot het team om een portret van haar te maken. Het prachtige resultaat daarvan -van de van hand van Luc Tytgat- kan je hieronder zien.

Zin om ons te helpen? Help ons in onze missie

Heb je zin om je steentje bij te dragen aan onze organisatie? Aarzel niet en word vrijwilliger, elk helpend hand is welkom

Word lidWord vrijwilliger

Blijf op de hoogteSchrijf je in op onze nieuwsbrief

Menu

Menu

Website made by MINSKY