Agroecology in Action

24/11/2016
Vrijdag 9 en zaterdag 10 december vindt in Tour & Taxis het jaarlijkse Agroecology in Action plaats. Een tweedaagse volledig in het teken van agro- ecologie en eerlijke voeding, waarbij een landbouwsysteem dat mens en milieu respecteert centraal staat en duurzame voeding voor iedereen het streefdoel is.

Op het programma staan tal van activiteiten zoals workshops, debatten, lezingen,...die u kennis laten maken met inspirerende initiatieven op vlak van agro- ecologie en solidaire voeding. Agroecology in Action bevordert de uitwisseling van kennis en knowhow, versterkt de banden met Europese netwerken, brengt stakeholders samen en geeft vorm aan een geïntegreerd voedselbeleid.

Ook Voedselteams zal van de partij zijn. Op vrijdag geven we een workshop over PGS, het Participatief Garantiesysteem waar we onze schouders hebben ondergezet en waarmee we ijveren voor een duurzaam landbouwbedrijf.

Kortom een boeiend gebeuren dat meebouwt aan een duurzame toekomst.

Meer info vind je op de website van Agroecology in Action.

Zin om ons te helpen? Help ons in onze missie

Heb je zin om je steentje bij te dragen aan onze organisatie? Aarzel niet en word vrijwilliger, elk helpend hand is welkom

Word lidWord vrijwilliger

Blijf op de hoogteSchrijf je in op onze nieuwsbrief

Menu

Menu

Website made by MINSKY