Webwinkel

Neem een jaarabonnement op groenten

1/01/2017
De jaarabonnementen op groenten staan terug op de webwinkel. Abonneer je nu en geniet gedurende 2017 van kraak verse groenten uit eigen bodem.

Wie zich abonneert, engageert zich voor een langere periode en versterkt de band tussen boer en consument. De producenten in dit systeem richten zich volledig op rechtstreekse verkoop, wat maakt dat ze karaktervolle producten kunnen aanbieden tegen rechtvaardige prijzen, zowel voor producent als consument. Geen overbodige tussenschakels dus. Keerzijde van het systeem is wel dat boeren sterk afhankelijk zijn van het koopgedrag van consumenten. Op een sterk variërende vraag kunnen boeren moeilijk hun productie bepalen, waardoor ze vaak achterblijven met overschotten. Wat op haar beurt resulteert in een erg wisselvallig inkomen. Via de abonnementen kent de boer enige zekerheid, kan hij telen met vertrouwen en heeft hij voldoening van zijn arbeid.

Praktisch: abonneren kan nog t.e.m. donderdag 30 maart. Op vrijdag 7 april wordt jouw eerste pakket geleverd en met de afrekening (van april) betaal je het volledige jaarbedrag. Aarzel niet en verzeker je van al het lekkers dat onze bodem rijk is. Daarenboven  ontvang je een korting van 4% op dit jaarengagement.

Ben je op vakantie tijdens de zomermaanden? Geen probleem, geef je pakket door aan familie, vrienden, buren,…of schenk je pakket aan een organisatie die werkt met kansarmen uit jouw regio. Zo gaat er niets verloren en komen de groenten in goede handen terecht!
 
Producenten: De Zonnekouter, Het Uilenbos, ’t Ambrozijn en Eeties
 

Zin om ons te helpen? Help ons in onze missie

Heb je zin om je steentje bij te dragen aan onze organisatie? Aarzel niet en word vrijwilliger, elk helpend hand is welkom

Word lidWord vrijwilliger

Blijf op de hoogteSchrijf je in op onze nieuwsbrief

Menu

Menu

Website made by MINSKY