Verslag Algemene Vergadering Voedselteams 12 maart

20/03/2017
12 maart 2017 hield Voedselteams vzw zijn Algemene Vergadering in het Ecohuis te Antwerpen. In de aanwezigheid van een tachtigtal leden en producten reflecteerden we over het afgelopen jaar en deden we onze toekomstplannen voor 2017 uit de doeken. Coördinator Hilde Delbecque lichte het voortgangsdossier van de organisatie toe, hierbij werd ze bijgestaan door projectmedewerker Geert Goeman. Uiteraard kon de cijfermatige kant van het verhaal niet achterwege blijven, ook deze werd gebracht door Hilde. Na afloop van de voorstelling keurden de aanwezigen de jaarrekening- en balans goed, en werden de schulden van de bestuurders gekweten.

 
Niet enkel coördinator Hilde en medewerker Geert kwamen aan het woord. Alle collega’s van Voedselteams brachten hun succesverhaal van 2016 en hun focus voor 2017: kortom, aan ideeën en plannen geen gebrek. Naast de huidige collega’s maakten we ook kennis met Danny Van Reusel, de nieuwe coördinator van de organisatie. Danny neemt op 20 maart 2017 de taken van Hilde over, die zich meer zal gaan toeleggen op de producentenwerking en de webwinkel. We heten Danny alvast van harte welkom en hopen samen met hem op een boeiende toekomst.
Voldaan van al dat presentatiewerk, genoten de leden en producenten van een welgekomen verpozende koffie, en gingen vervolgens zelf aan de slag. Verdeeld over vijf groepen staken de aanwezigen de koppen bijeen om na te denken over de positie van Voedselteams in het korte keten landschap. Het resultaat: een stortvloed aan ideeën waarmee we aan de slag kunnen gaan.

Afsluiten deden we met broodjes, soep en een glas wijn. Teams, producenten en medewerkers wisselden na afloop nog wat van gedachten. De stralende lentezon maakte haar opwachting, het EcoHuis opende haar deuren naar hun prachtige stadstuin. Naarmate de middag vorderde, keerden gasten huiswaarts en werd de Algemene Vergadering afgesloten.

Zin om ons te helpen? Help ons in onze missie

Heb je zin om je steentje bij te dragen aan onze organisatie? Aarzel niet en word vrijwilliger, elk helpend hand is welkom

Word lidWord vrijwilliger

Blijf op de hoogteSchrijf je in op onze nieuwsbrief

Menu

Menu

Website made by MINSKY