Open Depot Voedselteam Waasmunster en De Ruiter

22/11/2019 - 18:00
We nodigen je uit om kennis te komen maken met de werking van Voedselteams, ondertussen kan je proeven van de lekkere rawfoodtaarten van Uncle Patrick en de zelfpluktuin Biekes en Bezekes bezoeken.
 
Met een 40-tal gezinnen kopen we in Waasmunster rechtstreeks via een webwinkel (h)eerlijke producten van Oost-Vlaamse producenten en halen deze wekelijks op in Sombeke of op de Ruiter. Niet alleen groenten en fruit, maar ook zuivelproducten (koe, schaap en geit), vlees, vis, granen, dranken, seitan, kruiden, thee, honing, bereide producten enz. Deze producten worden zonder bestrijdingsmiddelen of toevoegingen geproduceerd en het gebruik van verpakkingen wordt tot een minimum herleid. We kopen rechtstreeks bij de producent, dat steunt niet alleen de lokale economie, maar vermindert ook het aantal voedselkilometers.  
 
We geven uitleg en laten jullie proeven op vrijdag 22 november tussen 18u en 20u in het depot op de Ruiter (Oudeheerweg-Ruiter 205, 9250 Waasmunster). Spreekt het je aan, dan kan je aansluiten bij Waasmunster (Sombeke of De Ruiter) of één van de vele andere Voedselteams in het Waasland of Oost-Vlaanderen. Geef een seintje als je komt via waasmunster@voedselteams.be.
 
Meer info over
 
Voedselteams: www.voedselteams.be  
Biekes en Bezekes: www.bezekes.be  

Zin om ons te helpen? Help ons in onze missie

Heb je zin om je steentje bij te dragen aan onze organisatie? Aarzel niet en word vrijwilliger, elk helpend hand is welkom

Word lidWord vrijwilliger

Blijf op de hoogteSchrijf je in op onze nieuwsbrief

Menu

Menu

Website made by MINSKY